Ponudba

Tesla metamorfoza - energetsko samozdravljenje in dvig zavesti

Tesla metamorfoza je izredno močna metoda zdravljenja, samozdravljenja in »čiščenja« duha. Zasnovana je na uporabi Teslovih zdravilnih frekvenc, katerih cilj je, da privedejo frekvenco svetlobe človeškega telesa do popolnega ravnovesja.

Gre za povsem nove zdravilne frekvence, s katerimi se v zelo kratkem času dosegajo neverjetni rezultati, ozdravitve od mnogih, za ortodoksno medicino neozdravljivih bolezni, kot so rak, aids, sindrom kronične utrujenosti, luskavica, tumor, hude bolezni srca, artritis, poškodbe hrbtenice…, celo ozdravitve prirojenih telesnih okvar. Še pomembnejša od teh ozdravitev pa je lahko evolucija zavesti, ki jo spodbujajo Teslovi valovi oz. t.i. skalarna energija, ki predstavlja povsem novo frekvenco energije, ki presega vse omejitve, slabosti in pomanjkljivosti do zdaj znanih energijskih metod zdravljenja.

Tesla metamorfoza pripomore k človekovi preobrazbi na vseh ravneh, tako na fizični, psihični, mentalni kot na duhovni. Gre za metodo, ki vas ne le ozdravi fizičnih simptomov, temveč vas skozi kompleksen proces povezovanja z vesoljem, ponovno uskladi z univerzalno frekvenco in omogoči vaš osebni razvoj na vseh področjih.

Ustanoviteljica Tesla metamorfoze je Anja Petrović, svetovno priznana zdravilka, ki že dve desetletji živi in dela v Avstraliji.
Preden je leta 2009 dobila kanalizirano sporočilo, »Tesla zdravljenje« in »Rekonstrukcija«, se je vrsto let ukvarjala z Usui Do Reikijem in osem let tesno sodelovala z dr. Ericom Pearlom, mu asistirala na njegovih seminarjih in izvajala Reconnection oz. zdravljenje s ponovno povezavo. Le-to se na prvi pogled bistveno ne razlikuje od zdravljenja s Tesla metamorfozo, toda bistvena razlika je v energijski frekvenci.

Posebnosti metode

-  Vključujemo se v Teslove valove, ki so značilne purpurne barve in ki so povsem različni od Hertzevih in drugih energijskih valov, ki se uporabljajo pri drugih metodah zdravljenja. So dimenzionalno bogatejša oblika energijskih frekvenc, ki postanejo z oddaljenostjo močnejše in ki prihajajo iz »zunanjega prostora«.

- Ta  energija izzove v človeku spontano usklajevanje s frekvenco Zemlje in Univerzuma in sproži proces samozdravljenja na vseh ravneh. Aktivira se naravna inteligenca telesa. Človek se na podlagi te energije začne preobražati v tisto, kar naj bi bil. In kar je najpomembneje, ta energija ima svojo lastno inteligenco, ki deluje z inteligenco našega telesa, je stalni pretok informacij, ki nas preoblikujejo v izvorno zunanjo in notranjo podobo.

Pri Tesla metamorfozi zdravja se ne osredotoča na simptome bolezni in na določen rezultat, pač pa na človeka kot celoto. Zdravi izvorne, torej resnične vzroke bolezni, težav in disfunkcij. Zdravi osebo kot celoto, tako na fizičnem nivoju, kot na nivoju človekove duše, razuma in psihe. Zato niti ni pomembno za kakšno bolezen gre. Vsaka bolezen je namreč le vidni odziv notranjega dogajanja v človeku.

Ozdravitve pogosto močno presegajo predvidevanja in zmožnosti uradne medicine. Klienti poročajo o ozdravitvah od raka, luskavice, srčnih obolenj, artritisa, sindroma kronične utrujenosti, poškodb hrbtenice… in celo prirojenih telesnih okvar. Rezultati so hitro vidni, po tretji seansi je navadno že  jasno ali je prišlo do pomembnih sprememb.

- Teslovi valovi spodbujajo evolucijo zavesti in prečiščevanje duše (zdravljenje karme) ter razvoj na vseh nivojih-fizičnem, mentalnem, čustvenem, duhovnem, kar je morda še pomembnejše od samega zdravljenja. Prav tako aktivirajo rekonstrukcijo izvirnih trinajstih delov človeške verige DNK.

- Za razliko od nekaterih metod, kjer čutimo pretok energije skozi roke, se pri tej metodi zdi, da je energija prisotna vse okoli nas, da se ustvarja neko polje in da postaneta praktik in klient del tega polja.

- Praktik Tesla metamorfoze ne postavlja diagnoze, ne usmerja energije, nič ne vleče iz telesa, niti mu kaj dodaja. Višja zavest klienta sama usmerja neke vrste sporazumevanje z univerzalno zavestjo, praktik ta proces le pomaga spodbuditi  in nastopa tu v vlogi opazovalca in opazovanega.

- Zdi se, da se pri tej metodi srečamo z nizom frekvenc različnih metod zdravljenja. Klienti namreč med seanso pogosto občutijo različne vonje, okuse (aromaterapija), slišijo zvoke, glasbo (terapija z zvokom, glasbo), čutijo vibracije (vibracijska terapija), vidijo barve (barvna terapija), doživljajo spremembe temperature itd. Nekateri vidijo različne ljudi, pokrajine, angele…, doživljajo nekaj, kar ni prisotno v tej dimenziji. Nekateri čutijo celo fizični dotik, čeprav se praktik osebe ne dotika, pač pa deluje z oddaljenosti.

- Zdravljenje se lahko začne že s samo namero praktika. Posnetki s PIP kamero namreč kažejo, da prihajajo te frekvence energije, ki predstavljajo Teslove valove, v prostor za seanso še pred prihodom klienta in praktika. Vse kaže, da imajo Teslovi valovi lastno inteligenco in da jih že sama namera za zdravljenje privede v prostor, kjer naj bi seansa potekala.

- Ta metoda zdravljenja presega vsako tehniko in njene omejitve.
Pomaga nam postati večdimenzionalno bitje – Bitje svetlobe!

Potek seanse

Pri seansi Tesla metamorfoze zdravja vzpostavi praktik polje višjih vibracij, ki omogoča prenos svetlobe in informacij.Rezultat tega procesa je povezava višje inteligence stranke in inteligence vesolja. Inteligenca telesa stranke se odzove na zdravilne frekvence iz Univerzuma, praktik pa je tu samo da pomaga vzpostaviti harmonično povezavo med klientom in Univerzumom. O sami ozdravitvi odloča višja inteligenca klienta in vesolja.

Tesla metamorfoza zdravja se izvaja v ciklusu treh seans, med katerimi je priporočljiv premor en dan do tri dni, toda ne več kot teden dni, saj se tako dosežejo optimalni rezultati. Po treh seansah je že nekako jasno, če so se zgodile kakšne spremembe in večinoma so tri seanse dovolj, izjemoma do pet. Zdravilne frekvence namreč ne prenehajo s svojim delovanjem po zaključeni seansi, pač pa delujejo še naprej in izvajajo proces samozdravljenja.

Posamezna seansa traja približno 30-40  minut. Klient udobno leži, oblečen in z zaprtimi očmi, na terapevtski mizi, praktik pa se ga med seanso fizično ne dotika.

Povpraševanje

Pošljite nam sporočilo in z veseljem Vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času!